martes, 22 de enero de 2013

Power Point, una eina per descobrir....

En aquesta entrada vull explicar com va transcorre la primera sessió de power point que varem fer a les classes pràctiques i cóm varem començar a descobrir una eina que, tot i que ja tots estem acostumats a utilitzar per a la presentació de treballs, no coneixíem les infinitats possibilitats que té aquest recurs i tot l’aprofitament que li podem extreure.
El que més m’agrada de les classes pràctiques és que sempre podem posar en pràctica tot allò que ens mostren i a més ho podem fer pas a pas, i això no sempre passa i es de agrair que ens donin l’oportunitat de fer-ho segons el ritme que té cadascú.
Amb aquesta eina, hem treballat diferents estratègies, varem començar fent ús i vaig tenir l’oportunitat de conèixer un programa que s’anomena “audacity”, un programa per fer gravacions d’àudio i fer creacions amb diferents pistes. A més a més, hem treballat i après a fer enllaços de pàgines al power point, inserir àudios, crear activitats, etc.
Finalment, esmentar que aquesta setmana vàrem començar a donar forma al nostre projecte interactiu. Plasmàrem les primeres idees, els primers objectius a treballar, els materials amb el que volíem treballar, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario