lunes, 4 de febrero de 2013

Recurs Interactiu

Durant la assignatura hem estat aprenent diferens eines per treballar amb les TIC, i tal i com, he escrit en anteriors entrades hem fet serevir diferents programes d'audio, d'imatge, etc. Amb aquestos recursos que hem anat coneixent al llarg de l'assignatura hem realitzat un projecte interactiu i educatiu adaptat als nostres estudis d'Educació Infantil a través de power point.
 
Ha estat un treball amb un resultat molt bó i en el qual en implicat moltes ganes i temps, ja que era una feina complexa i no gaire senzilla. Les meves companyes i jo estem molt contentes amb el resultat, tot i que, ens han anat sorgint diferents imprevistos que ens complicava la realització del projecte, però finalment no eren coses greus i hem anat solventat.
 
M'agradaria dir, que he trobat que aquesta eina pot ser molt atractiva per a presentar a l'etapa d'Educació Infantil i que els mestres d'avui haurian de tenir un bona formació en TIC, ja que a la societat que estem tan digitalitzada, és molt important fer la formació dels nens adequada a les necesitats dels infants i tenint en compte a la velocitat que avança la tecnologia digital.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario