lunes, 4 de febrero de 2013

Presentació "pecha-kucha"!

Ja que varem finalitzat el treball intercatiu i solucionat tots els imprevistos que varem tenir amb el nostre recurs, ara tocava perfilar el treball realitzant un power point per a la presentació que varem compartir amb a la resta de companys.
Per dur a terme aquesta presentació, tots els grups hem hagut de realitzar un “pecha-kucha”. La primera vegada que ens ho varen dir, nosaltres no ho havíem fet mai i ens resultava una novetat però ens varem posar mans a l’obra i varem crear un power point amb les corresponents indicacions, és a dir, compost per vint diapositives i cada diapositiva amb una transició de vint segons cadascuna.

La veritat que el que menys m`agrada d'aquesta prensentació és el temps, molt limitat i necessitat de cercar les paraules precises per quadrar el temps de transició de les diapositives. En la presentació ens hem vist molt condicionades pel factor temps i tot i que a estat una nova experiència aquest tipus de presentació, he tingut la sensació de ser una mica lloros i el nervis també han estat presents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario